Müslibar

En lille trup i Århus-banden havde stor glæde ved denne opskrift på müslibarer på en weekendtur.

  • 1,5 dl lys sirup
  • 1,5 dl crunchy peanutbutter
  • 2 spsk appelsinsaft
  • 1 stang vanilje
  • 100 g havregryn
  • 50 g hirseflager
  • 50 g solsikkekerner
  • 50 g sesamfrø
  • 50 g kokosmel
  • 50 g valnødder

Sirup, peanutbutter, appelsinsaft og vanilje varmes skånsomt op i en gryde og hældes over de tørre ingredienser (De tørre ingredienser kan varieres efter smag og behag).

Kommes i et fad på ca. 20 x 30 cm foret med bagepapir - trykkes godt til og bages ved 175 gr nederst i ovnen i ca. 20-25 min.

Køles helt ned inden barerne skæres ud.

Nemme at have med i vandrerygsækken og god energiboost!

Opskrift fra {ukendt medlemsnr 2040}.