Klubbens rabatordninger

Klubben har rabatordninger med:

For at udnytte rabatten skal du medbringe dit aftalekort i butikken. Der står Friluftsland på kortet, men det anvendes også til identifikation i de øvrige forretninger (ekspedienterne er ikke altid klar over det selv). Aftalekortet er gyldigt i et år og udsendes hvert år efter kontingentindbetalingen. Nye medlemmer får tilsendt kortet første gang sammen med velkomstbrevet ved indmeldelsen.

Husk at aftalekortet er personligt, og ikke må bruges til at shoppe for dine venner. Det er dog tilladt at købe gaver med kortet i rimeligt omfang.

Hvis du har problemer med eller spørgsmål til vores rabatordninger, så skriv til rabatordninger (snabel-a) vandreklub (punktum) dk .

Vær opmærksom på at de fleste butikker ikke tillader kombination af forskellige rabatordninger, og desuden ikke giver rabat på i forvejen nedsatte produkter. Mange butikker sætter pris på, at vi udviser diskretion ved anvendelse af rabatordningerne, så fremvis gerne dit aftalekort diskret, fx sammen med dit Dankort.

Selv om du benytter en rabatordning, eller hvis du handler i en butik, klubben ikke har en aftale med, kan det ofte betale sig at prøve at prutte om prisen. Se fx forbrug.dk for inspiration.