En lille trup i Århus-banden havde stor glæde ved denne opskrift på müslibarer på en weekendtur.
- 1,5 dl lys sirup
- 1,5 dl crunchy peanutbutter
- 2 spsk appelsinsaft
- 1 stang vanilje
- 100 g havregryn
- 50 g hirseflager
- 50 g solsikkekerner
- 50 g sesamfrø
- 50 g kokosmel
- 50 g valnødder
Sirup, peanutbutter, appelsinsaft og vanilje varmes skånsomt op i en gryde og hældes over de tørre ingredienser (De tørre ingredienser kan varieres efter smag og behag).
Kommes i et fad på ca. 20 x 30 cm foret med bagepapir - trykkes godt til og bages ved 175 gr nederst i ovnen i ca. 20-25 min.
Køles helt ned inden barerne skæres ud.
Nemme at have med i vandrerygsækken og god energiboost!
Opskrift fra {ukendt medlemsnr 2040}.