picture300.jpg
To stolte bjergbestigere på toppen af Himmelbjerget
Nyt fra bestyrelsen

Bestyrelsen blev genvalgt på generalforsamlingen den 12. oktober

Bestyrelsen holder regelmæssige møder. Skriv til bestyrelsen (snabel-a) vandreklub (punktum) dk , hvis du har forslag til, hvad vi skal drøfte på næste bestyrelsesmøde.

Nyt om rabataftaler
Vi har fået rabataftale med friluft.dk
Og Friluftsland giver nu også mulighed for rabat ved online handel
Se mere om rabataftalerne her: https://www.vandreklub.dk/InformationByArticles/Default.aspx?node=56

Problemer med opslag: Hvis du har problemer med at lægge en tur på kalenderen, så vær opmærksom på at den ikke bryder sig om 'krøllede apostroffer' (eng. curly quotes). Hvis du bruger fx MS Word til at skrive din turbeskrivelse, så vil den typisk erstatte lige apostroffer med den krøllede variant automatisk. Du kan enten slå denne funktion fra, eller rette tilbage til almindelige 'postroffer inden du kan poste dit opslag på kalenderen.

Til nye og gamle medlemmer: Vi vil gerne minde om, at foreningen ikke har et sekretariat, men blot en bestyrelse bestående af frivillige medlemmer. Som nyt medlem skal du derfor være forberedt på, at der kan gå en måneds tid fra du udfylder indmeldelsesblanketten og får bekræftelse på din betaling til du modtager din velkomstmail med medlemskort, infofolder og vedtægter. Hvis du bare ikke kan vente med at tage dit aftalekort i brug, kan du i mellemtiden fremvise den mail, du fik som bekræftelse på din betaling af kontingent. Nuværende medlemmer opfordres også til selv at søge oplysninger her på hjemmesiden inden de sender mail med spørgsmål, for at mindske bestyrelsens arbejdsbelastning (som desværre har været stigende på det seneste).

Om os

De Studerendes Vandreklub er for unge og lidt ældre med interesse for friluftsliv. Turene giver os et pusterum fra hverdagen, hvor vi tager ud og oplever naturen til en overkommelig pris og afholder sociale arrangementer.

Foreningen drives af frivillige, der studerer eller arbejder ved siden af, og medlemmerne står selv for at arrangere alle ture og aktiviteter. Som aktivt medlem har du derfor muligheden for at skabe udbuddet og få stablet netop din drømmetur på benene.

Mere information om klubben

The Students' Hiking Club - About Us

De Studerendes Vandreklub is an outdoor club in Copenhagen for students and others who are into outdoor life. It is the members themselves, who arrange the trips and activities, and the club is run entirely by volunteers, who are also studying or working full time. Therefore, as an active member you have a great influence on what the club should do and where we should go - maybe to your dream destination!

More information about the club

Kommende arrangementer for nye medlemmer

Intromøde er et tilbud til nye medlemmer og andre interesserede, der vil høre lidt mere om hvad vi laver i vandreklubben. Introture, er et tilbud til medlemmer der måske ikke har været på vandretur før og gerne vil prøve en første tur i afslappet tempo, eller til dem der bare gerne vil møde andre "nye". Ingen af delene er et krav for indmeldelse eller deltagelse i andre klubture, klubben er åben for indmeldelse hele året, og du kan tage med på alle de ture du vil med det samme.

Næste intromøde: