picture20.jpg
Solopgang lørdag morgen.
Om os

Velkommen til De Studerendes Vandreklub’s hjemmeside. Der er her vores medlemmer kan slå ture op i kalenderen, og hvor man få inspiration til forskellige typer ture, samt gode generelle råd til diverse friluftsaktiviteter. De Studerendes Vandreklub er for alle over 18 år med interesse for vandreture og/eller friluftsliv. Trods navnet, er de fleste medlemmer er færdige med studielivet og arbejder. Gennemsnitsalderen er omkring 30 år. Klubben er startet i 90’erne af en gruppe studerende og vi har valgt at bibeholde navnet De Studerendes Vandreklub.

Vandreturene giver os et pusterum fra hverdagen med oplevelser i naturen.

De seneste år har vi haft mange søndagsture. I 2022 har vi igen haft weekendture til Sverige efter nedgang i klubaktiviteten i 2020 og 2021 efter perioden med Covid19–restriktioner.

Foreningen drives af frivillige, der studerer eller arbejder ved siden af, og medlemmerne står selv for at arrangere alle ture og aktiviteter. Som aktivt medlem har du derfor muligheden for at skabe udbuddet af turer og få stablet netop din drømmetur på benene.

Mere information om klubben

Vil du med?

Hvis du har lyst til at blive medlem af De Studerendes Vandreklub, kan du melde dig ind direkte her på hjemmesiden.

Har du lyst at læse mere om de aktuelle ture, kan du finde dem i kalenderen her på hjemmesiden. Du er velkommen til at deltage på en af vores ture, før du beslutter dig for om du vil være medlem.

Kontingentet er 80 kr. årligt for studerende og 120 kr. årligt for andre.

For yderligere information og spørgsmål, skriv til info (snabel-a) vandreklub (punktum) dk .

Nyt fra bestyrelsen

For at få gang i klubben igen efter en tid med Corona-restriktioner, har bestyrelsen valgt at give et mindre beløb til de medlemmer, som viser initiativ ved at arrangere ture for De Studerendes Vandreklub. Dette betyder i praksis at man kan tjene 200 kr. pr. dag, man har folk med på tur. Dog maksimum 1.500 kr. om året af skattemæssige årsager. Login for at læse om det praktiske i ordningen: https://www.vandreklub.dk/InformationByArticles/Default.aspx?node=91

Bestyrelsen blev genvalgt på generalforsamlingen den 28. november med Heidi og Christian som suppleanter.

Bestyrelsen holder regelmæssige møder. Skriv til bestyrelsen (snabel-a) vandreklub (punktum) dk , hvis du har forslag til, hvad vi skal drøfte på næste bestyrelsesmøde.

Nyt om rabataftaler
Vi har fået rabataftale med friluft.dk
Og Friluftsland giver nu også mulighed for rabat ved online handel
Se mere om rabataftalerne her: https://www.vandreklub.dk/InformationByArticles/Default.aspx?node=56

Problemer med opslag: Hvis du har problemer med at lægge en tur på kalenderen, så vær opmærksom på at den ikke bryder sig om 'krøllede apostroffer' (eng. curly quotes). Hvis du bruger fx MS Word til at skrive din turbeskrivelse, så vil den typisk erstatte lige apostroffer med den krøllede variant automatisk. Du kan enten slå denne funktion fra, eller rette tilbage til almindelige 'postroffer inden du kan poste dit opslag på kalenderen.

Til nye og gamle medlemmer: Vi vil gerne minde om, at foreningen ikke har et sekretariat, men blot en bestyrelse bestående af frivillige medlemmer. Som nyt medlem skal du derfor være forberedt på, at der kan gå en måneds tid fra du udfylder indmeldelsesblanketten og får bekræftelse på din betaling til du modtager din velkomstmail med medlemskort, infofolder og vedtægter. Hvis du bare ikke kan vente med at tage dit aftalekort i brug, kan du i mellemtiden fremvise den mail, du fik som bekræftelse på din betaling af kontingent. Nuværende medlemmer opfordres også til selv at søge oplysninger her på hjemmesiden inden de sender mail med spørgsmål, for at mindske bestyrelsens arbejdsbelastning (som desværre har været stigende på det seneste).

The Students' Hiking Club - About Us

De Studerendes Vandreklub is an outdoor club in Copenhagen for students and others who are into outdoor life. It is the members themselves, who arrange the trips and activities, and the club is run entirely by volunteers, who are also studying or working full time. Therefore, as an active member you have a great influence on what the club should do and where we should go - maybe to your dream destination!

More information about the club