MAJ  2021

Kristi Himmelfartsferien

IKKE FLERE PLADSER :: Mols Nationalpark - 85 km / 4 dage ad Molsruten

Kom med til Mols Bjerge i Kristi Himmelfartsferien 2021 hvor vi går ‘Molsruten'. Vi skal gå 85 km fordelt på 4 dage og sove i telt, shelter og i (natur)baghaven hos et kollektiv!

Når vi ikke vandrer, hygger vi med fællesmad, bål, badeture i havet og masser af tid til socialt samvær. Tempoet er relativt langsomt (ca. 4 km/t i gennemsnit) med pauser ved smukke udsigter eller måske en siesta på stranden —> målet er ikke destinationen, men turen i sig selv.

Etaper: Onsdag: Afgang KBH H kl. 14.56. Ankomst Grenaa kl. 19. Overnatning i Grenaa, “Kløverbo”; en bålhytte m. shelter og adgang til toilet.

Torsdag: Grenaa - Søndersø : 17 km (overnatning i telt) Fredag: Søndersø - Kalø: 30 km (overnatning i telt) Lørdag: Kalø - Skødstrup: 19 km (overnatning i telt) Søndag: Skødstrup - Århus H: 19 km —> og hjem.

Bemærk, at det er pænt hårdt at bære fuld oppakning med mad til 2 dage og vand. Så undervurder ikke turens sværhedsgrad på trods af et ellers fladt terræn. Hvis du ikke er en erfaren vandrer, bør du træne dig op i god tid og med oppakning (vægt).

Det er muligt at låne udstyr af klubben (f.eks. telt, rygsæk etc.) hvis du mangler noget og ellers koordinerer vi internt. Turen er kun for medlemmer af klubben.

Tilmelding Jeg erfarede sidste år, at det er et stort arbejde at planlægge en lang tur for mange mennesker. For at undgå useriøse tilmeldinger der springer fra kort før afgang, er der derfor et depositum på 1000 kr. :-) Pengene går til fællestransport og -mad og evt. overskydende vil blive refunderet efter rejsen. Hvis du fortryder din tilmelding eller bliver syg får du ikke pengene tilbage, men du er velkommen til at ’sælge’ din plads videre til et andet medlem, hvilket du selv står for. Man er først tilmeldt når man har indbetalt depositum og fået bekræftelse fra mig. Tilmelding kan KUN ske via e-mail (log in på klubbens hjemmeside).

Denne tur er en fællestur hvor opgaverne fordeles. Du vil derfor få opgaver og ansvar tildelt før/efter/på turen. Hvis du ikke gider deltage i fællesarbejdet, så køb en færdigpakke hos et rejsebureau i stedet.

Corona Vi følger naturligvis regeringens anbefalinger og regler. I skrivende stund (januar) er forsamlingsforbuddet 5 personer. Jeg tilmelder efter først-til-mølle princippet op til 10 personer. Skulle forsamlingsforbuddet mod forventning ikke ændre sig til 10, vil det kun være op til det antal tilladte der kommer med, i rækkefølge hvornår man tilmeldte sig. Kommer du ikke med af denne grund, får du dit depositum tilbage.

Såfremt flertallet stemmer for, at alle skal tage en coronatest umiddelbart før afgang, vil dette blive vedtaget. Øvrige beslutninger træffes også i fællesskab.

  • Nr: 1415
  • Kategori: vandretur
  • Land: Danmark
  • Niveau: Mellem (vægt + distance)
  • Mødested: KBH H. kl. 14.45 // Grenaa kl. 19
  • Pris: ca. 1000 - 1500 kr. inkl. transport og mad
  • Tilmeldingsfrist: 15. april af hensyn til booking og billetter
  • Planlægningsmøde: via zoom i April

Arrangør:

(2834) Louise Vidkjær
tlf: 61424429
mobil: 61424429
e-post: l (punktum) vidkjaer (snabel-a) hotmail (punktum) com