DECEMBER  2017

Fredag d. 1. december 2017 til søndag d. 3. december 2017

Juleweekend/julefrokost

Sæt kryds i kalenderen for årets julehyggeweekend/julefrokost. Igen i år holder vi julehyggeweekend/ julefrokost i den hyggelige spejderhytte Myretuen, der ligger i Lynge ved Bastrup Sø http://www.myretuen-bastrup.dk/.

Julefrokosten finder sted lørdag aften den 2. december kl. 18.00, men for de som har lyst, er der dømt julehyggeweekend med dine vandrevenner allerede fra fredag aften.

Konceptet for selve julefrokosten er, at alle medbringer en ret til julefrokosten hjemmefra samt egne drikkevarer. Der er et velassorteret køkken, så man kan sagtens tilberede eller lune sin ret i hytten. Til koordinering af retter er der oprettet et google-dokument: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QuGhJl1HALjORihIGu8uAKcboB7Fhdbpekh_SZ2Ial0/edit?usp=sharing Her skal du skrive dit navn og hvilken ret du tager med til julefrokosten. Forslag til retter er givet i dokumentet, men du må gerne skrive en anden ret på. Øvrige måltider i løbet af weekenden er med i prisen og laves i fællesskab.

Program

Fredag aften: Der serveres risengrød kl. 20. Hytten er åben fra ca. kl. 19.00. Efter maden hygger vi, spiller spil, klipper julepynt, mm. Medbring gerne spil og klippe-klistre ting. Hvis nogen har lyst til at vise billeder og fortælle om årets ture, kan vi tage en projekter med (Kontakt Ellen inden weekenden).

Lørdag formiddag/eftermiddag: Lørdag morgen/formiddag spiser vi brunch. Efter brunch går vi en god tur i de skønne omgivelser omkring hytten. Ca. kl. 14.00 er der mulighed for at deltage i geocaching i Ganløse Egede. Deltagelse i gåtur og geocaching er frivillig, og det er også tilladt at blive i hytte og hygge. Sidst på eftermiddagen samles vi i hytten, der serveres glögg og æbleskiver (ca. kl. 16), og forberedelser (madlavning, borddækning, m.v.) til selve julefrokosten begynder. Hvis du først kommer lørdag, så skriv gerne i tilmeldingen, hvis du ønsker at deltage i gåtur og/eller geocaching.

Lørdag aften: Vi starter julefrokosten ca. kl. 18. I løbet af aftenen har vi et par underholdende indslag på programmet. Bl.a. pakkeleg, kåring af årets tur/turarrangører samt et festligt danseindslag, hvor du kan lære et par trin til senere. Der er dømt fest til ud på natten. Der er en hyggelig stue med plads til både dans og snak over en øl i sofakrogene. Har du et anlæg (forstærker/højtalere), som vi må låne i weekenden, vil vi meget gerne høre fra dig.

Søndag formiddag: Søndag formiddag spiser vi brunch og hjælper hinanden med at rydde op og rengøre hytten.

Transport og adresse

Man kan sagtens komme til hytten med offentlig transport. Adressen er Blåkærvej 2, Bastrup, 3540 Lynge. Se nærmere på: http://www.myretuen-bastrup.dk/kort-transport/transport. Vi kan desuden anbefale at prøve at booke en taxa via Flextrafik. Så får du turen til samme pris som en busbillet. Billigst er det, hvis i går sammen i grupper af 4. I planlægningsdokumentet kan i efterlyse rejsepartnere eller tilbyde et lift.

Husk at medbringe

Sovepose, lagen, indendørs sko, varm trøje, pakke til pakkeleg (20,-kr.), ret til julefrokosten, egne drikkevarer, evt. spil og materialer til julepynt.

Pris og betaling

Pris: 150 kr. fredag-søndag/100 kr. lørdag til søndag. Tilmelding skal ske senest d. 20. november på mail til Ellen og indbetaling af penge til klubbens konto: Reg. nr.: 6610 Kontonr.: 0001066399. Endelig tilmelding er først gyldig, når pengene er betalt! Husk at skrive i google-dokumentet hvad du medbringer af mad.

Håber vi ses:-) Julefrokostudvalget

 • Nr: 1268
 • Kategori: socialt
 • Land: Danmark
 • Niveau: Hyggeligt til festligt
 • Mødested: Myretuen, Blåkærvej 2, Bastrup, 3540 Lynge
 • Pris: 150 kr fredag-søndag/ 100 kr lørdag-søndag
 • Tilmeldingsfrist: 20. november 2017
 • Planlægningsmøde:

Arrangører:

(1507) Ellen Prip Bonnesen
tlf:
mobil: 25470011
e-post: ellen_bonnesen (snabel-a) hotmail (punktum) com
(1476) Eva Hansson
tlf:
mobil: 50598778
e-post: he091175 (snabel-a) hotmail (punktum) com
(1921) Sigrid Vinter
tlf:
mobil: 60629073
e-post: maalerlarve (snabel-a) gmail (punktum) com

Lørdag d. 16. december 2017 til søndag d. 17. december 2017

Vintertur i Söderåsen

Kom med på en smuk vintertur til Söderåsen lørdag til søndag. Söderåsen er en nationalpark med fantastisk natur, masser af skov, flotte udsigtspunkter og søer.

Vi mødes i lufthavnen lørdag kl 8.45 og tager tog og bus til Skäralid lige udenfor Söderåsen. Vi går til Liagården og spiser frokost (ca 1.5 time). Derefter går vi mod hytten Dahlbergs Stuga, hvor vi overnatter. Hytten har primitive faciliteter som vand, brændeovn, køjer uden madrasser mm. Søndag går vi til Röstånga og tager offentlig transport tilbage til København søndag eftermiddag.

Vi går ca 10-15 km pr. dag i lettere kuperet terræn. Husk varm sovepose og varmt tøj.

 • Nr: 1272
 • Kategori: vandretur
 • Land: Sverige
 • Niveau: Let til moderat (kan blive koldt)
 • Mødested: Københavns lufthavn
 • Pris: ca. 270 kr. (plus mad)
 • Tilmeldingsfrist: 11. december på mail
 • Planlægningsmøde: Over mail

Arrangører:

Lajla Guelli (udmeldt) (2460) Ole Frank Jensen
tlf:
mobil: 29720995
e-post: olefrankjensen (snabel-a) gmail (punktum) com